1500 Euro Lenen zonder BKR Toetsing


Wilt u 1500 euro lenen zonder BKR toetsing? Soms kan er zich een situatie voordoen waarbij u een lening wilt aangaan zonder een BKR toetsing. Dit kan het geval zijn als u al verschillende financiële verplichtingen heeft en de kans op afwijzing groot is. Het BKR (Bureau Krediet Registratie) houdt een database bij van bijna alle leningen die particulieren aangaan. Dit varieert van hypotheken tot doorlopende kredieten, creditcards en privé lease auto’s. Alle financiële instellingen in Nederland kunnen gebruik maken van de diensten van het BKR om de kredietwaardigheid van lening aanvragers te controleren. Wilt u 1500 euro lenen zonder BKR toetsing, dan zijn hier wel mogelijkheden voor.

 Overzicht lening aanbieders


Kredietspotter

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Vandaag nog een offerte

Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening


 

Minilening met BKR registratie

De snelste en makkelijkste manier om 1500 Euro Lenen zonder BKR Toetsing, is een mini lening. Dit wordt ook wel minikrediet genoemd. Het woord mini heeft betrekking op de looptijd van de lening. U moet zo’n lening namelijk op een heel korte termijn weer aflossen. De gemiddelde looptijd voor een mini krediet is 30 dagen. Soms geldt voor een hoger bedrag een iets langere termijn, maar over het algemeen is 62 dagen het maximum. Bij een minilening wordt in veel gevallen geen BKR toets gedaan. Ferratum is bij voorbeeld een verstrekker van minikredieten waarbij deze check achterwege blijft. U kunt de lening direct online aanvragen en het geld heeft u binnen enkele dagen op uw rekening.

 


 

De voorwaarden voor een minikrediet

Als u 1500 Euro Lenen zonder BKR Toetsing moet u op een aantal zaken letten. Om voor een minikrediet in aanmerking te komen moet u aan een paar voorwaarden voldoen. Zo wordt een mini krediet alleen verstrekt aan personen die meerderjarig zijn. Er is ook vaak een maximum leeftijd van 70 of 75 jaar. Daarnaast moet u de Nederlandse nationaliteit bezitten en in Nederland woonachtig zijn. Ook het geld dat u aanvraagt moet op een Nederlandse rekening worden gestort. Er wordt niet naar uw bron van inkomsten gevraagd, het is uw eigen verantwoordelijkheid om het bedrag tijdig terug te betalen. Daarom wordt 1500 Euro Lenen zonder BKR Toetsing uitsluitend voor lage bedragen verstrekt, 1500 euro is meestal het maximum.

  

Wat gebeurt er als ik niet op tijd aflos?

Het enige addertje onder het gras van een mini krediet is niet tijdig aflossen. U kunt op deze manier prima 1500 euro lenen zonder BKR toets, maar wees beducht voor te late aflossing van het geleende bedrag. Want ook al bent u maar een dag te laat, dan betaalt u al een flinke boete. Dit is de voorwaarde die wordt gesteld voor het gratis kunnen lenen van een bedrag. Zorg er dus altijd voor dat u uw minilening tijdig terugbetaalt.

 


Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Direct aanvragen€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Saldodipje.nl

Direct aanvragen€2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Direct aanvragen€2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

 

Is een minilening veilig en betrouwbaar?

Op zich is er geen bezwaar tegen het aangaan van een minikrediet. Let op de onderstaande zaken als u 1500 Euro Lenen zonder BKR Toetsing wilt. Als u zeker weet dat u de lening op tijd weer kunt aflossen is het een prima manier om een tijdelijke financiële dip te kunnen opvangen. U moet er alleen rekening mee houden dat u uw lening op tijd aflost. De kosten van de boete zijn niet gering en u kunt bovendien rekenen op behoorlijk strenge invorderingsmaatregelen. Ga dus geen 1500 Euro Lenen zonder BKR Toetsing, als u niet zeker weet of u op tijd kunt aflossen. Probeer dan de uitgave in kwestie uit te stellen of probeer het geld bij familie of vrienden te lenen als u vanwege BKR noteringen geen normale lening kunt afsluiten.

 


 

Geld lenen Tips

Onze tips is: vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan bij de onderstaande lening verstrekkers. Bekijk waar kunt u 1500 euro lenen. Bekijk de voordelen zoals een aantrekkelijk rentetarief, gratis deskundig advies of geen bijkomende kosten, zoals geen annuleringskosten, geen afsluitingskosten, geen advieskosten en tot slot boetevrij aflossen. Zo bent u verzekerd up-to-date aanbod en kunt u de offertes vergelijken voor de voordeligste lening.

Bekijk direct online lening verstrekkers waar u makkelijk geld kunt lenen!