Een Creditcard Aanvragen

geplaatst in: Geld Lenen | 0

Wilt u een creditcard aanvragen?

U kunt gemakkelijk online een creditcard aanvragen De creditcard was een jaar of tien geleden nog helemaal niet zo in trek in Nederland. Maar weinig mensen hadden er eentje in het bezit. De laatste jaren is dit veranderd, om meerdere redenen. Een belangrijke reden is wel dat veel in-app aankopen op de smartphone uitsluitend gedaan kunnen worden door te betalen met een creditcard. Daarnaast is het hebben van een creditcard ook een manier van geld lenen op het moment dat het nodig is.

Overzicht lening aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Kredietspotter.nlGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

PLAN - PRICE

Description

Ferratum.nlVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description

Kredietconcurrent.nlGratis en vrijblijvende offerte 


Vanaf 500 euro lenen


Persoonlijke lening 


Doorlopend krediet


Verschillende soorten creditcards

Een creditcard wordt lang niet altijd aangevraagd om over extra geld te kunnen beschikken. Er zijn ook mensen die dit juist niet willen en die de creditcard met eigen geld willen opladen om er vervolgens mee te kunnen betalen. Deze mensen willen pertinent niet rood staan. Speciaal voor deze mensen is er natuurlijk de prepaid creditcard. Deze is er van meerdere bedrijven, waaronder ook van Visa.

De Visa World Card voor extra geld

Geld lenen kan ook uitstekend door een Visa World Card aan te vragen. Deze creditcard is de meest geaccepteerde variant op wereldniveau, dus u kunt er ook in het buitenland vaak gewoon mee betalen. De Visa World Card heeft standaard een krediet van 2.500 euro op de creditcard staan. Dit betekent in feite dat u dit bedrag rood kunt staan op de kaart. Het is dus een soort lening die u af kunt sluiten door een Visa World Card te nemen. Met deze creditcard kunt u betalingen verrichten tot 2.500 euro, ook wanneer u dat geld eigenlijk helemaal niet heeft. Voor het bedrag dat u rood staat betaalt u vanzelfsprekend wel rente. Staat u niet rood? Dan hoeft u ook geen rente te betalen. U betaalt wel een vast bedrag voor het in het bezit hebben van de creditcard. Dit bedrag is te vergelijken met de bankpaskosten die u per kwartaal of per maand aan uw bank betaalt.

Vergelijkbaar met een doorlopend krediet

Een Visa World Card is in de basis goed te vergelijken met een doorlopend krediet. U heeft een bedrag tot uw beschikking, maar u hoeft het niet te gebruiken. Wanneer u geen gebruik maakt van de extra financiële ruimte, dan hoeft u hier ook geen rente voor te betalen. Staat u rood, dan kunt u terugbetalen wanneer u wilt. U kunt bijvoorbeeld met uw vakantiegeld de roodstand wegwerken. U zit niet aan betaaltermijnen voor het terugbetalen vast en versneld aflossen is volledig boetevrij. In dit opzicht is de Visa World Card een betere keuze dan bijvoorbeeld een persoonlijke lening, waarbij de rente hoger ligt en u vast zit aan vaste termijnen. Bij een persoonlijke lening betaalt u namelijk vaan wel een boete wanneer u versneld af wilt lossen.
Een Visa World Card aanvragen

Een Visa World Card aanvragen gaat heel gemakkelijk via internet. U dient er wel rekening mee te houden dat u diverse documenten aan moet leveren bij uw aanvraag. U krijgt met de creditcard een bedrag van 2.500 euro tot uw beschikking en Visa wil zeker weten dat u verantwoord om zal gaan met dit bedrag. Wanneer u geen vast inkomen heeft, dan is het risico groot dat u het hele bedrag op korte termijn opmaakt en het niet meer kunt terugbetalen. Voor het aanvragen van een Visa World Card is het dus nodig om aan te kunnen tonen dat u een vast inkomen heeft. Daarnaast moet u zich vanzelfsprekend legitimeren. Dit is om fraude met een creditcard tegen te gaan.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Nu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Santander.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Saldodipje.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Lening aanbieders 1500 euro lenen

1500 euro lenen zonder bkr toetsing