Kleine bedragen lenen


U kunt bij meerdere aanbieders online kleine bedragen lenen Kleine bedragen lenen is heel goed mogelijk. Dit doet u bijvoorbeeld met een minilening, ook wel een minikrediet of flitskrediet genoemd. In de meeste gevallen is het zo dat men kleine bedragen moet lenen om onverwachte kosten op te vangen. Er moet een grotere uitgave gedaan worden voordat het volgende salaris binnenkomt, waardoor er voor een week of twee weekjes een tekort aan geld is. In dit geval kan het een redding zijn om kleine bedragen te lenen, zodat u de tijd tot aan het volgende salaris gewoon goed door kunt komen.

 Overzicht lening aanbieders


Kredietspotter

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Vandaag nog een offerte

Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening


 

Waar kunt u kleine bedragen lenen?

U kunt kleine bedragen lenen bij bekende en minder bekende kredietverstrekkers. Houd er altijd rekening mee dat niet iedere kredietverstrekker even betrouwbaar is. Daarom is het beter om te kiezen voor een aanbieder die goed bekend is en een naam heeft hoog te houden. Denk aan onder meer Ferratum, Findio, Geldshop en Kredietspotter. Wilt u toch voor een onbekende kredietverstrekker kiezen? Controleer deze aanbieder dan altijd van tevoren door te zoeken naar ervaringen van anderen met deze partij. Dit doet u eenvoudig via de online zoekmachine. Wanneer de ervaringen over het algemeen negatief zijn, dan kunt u beter voor een andere partij kiezen.

  

Snel kleine bedragen lenen

Kleine bedragen lenen is aanzienlijk makkelijker dan het lenen van grote bedragen. Voor grote bedragen moeten er eindeloos veel controles plaatsvinden en moet u veel documenten aanleveren voor een uiteindelijke goedkeuring. Het kan hierdoor langere tijd duren voordat u over het geld kunt beschikken als uw aanvraag goed wordt gekeurd. Bij een minilening is dit niet het geval. Vaak is het zo dat u al binnen 24 uur over het geld kunt beschikken wanneer de aanvraag is goedgekeurd. Het is snel geregeld, zodat u ook snel met het geld kunt doen waar u het voor heeft aangevraagd.

 


 

AFM toezicht

De bekende partijen staan onder toezicht van de AFM, ook wel de Autoriteit Financiële Markten. Dit zorgt ervoor dat u als klant van deze kredietverstrekkers meer zekerheden heeft. Het is goed om te controleren of een kredietverstrekker onder toezicht van de AFM staat. Dit staat niet altijd aangegeven. Moet u voor een minilening een rentepercentage van 20 procent betalen? Dan kunt u hier ook uit afleiden dat de kredietverstrekker niet onder toezicht van de AFM staat. Er is namelijk een maximale rente vastgelegd bij de wet, welke mag worden vermeerderd met een opslagpercentage. In alle gevallen blijft dit onder de 20 procent.

 


 

Kleine bedragen lenen voor diverse uitgaven

U kunt kleine bedragen lenen voor diverse uitgaven. Het kan altijd zijn dat u eens wat meer uitgaven in de maand heeft dan u gewend bent. Hierdoor komt het voor dat er net niet voldoende geld is om rond te kunnen komen tot het volgende salaris. Een minikrediet kan dan de oplossing bieden. U kunt het geleende bedrag met uw eerstvolgende salaris weer terugbetalen. Dit is ook wel een voorwaarde van de kredietverstrekkers. Een minikrediet moet altijd op de korte termijn worden terugbetaald. Bij de meeste aanbieders gaat het om een termijn van 15 of 30 dagen. Er zijn wel enkele kredietverstrekkers die u wat meer tijd geven om het bedrag terug te betalen, zoals 45 of 60 dagen. Houd er dan wel rekening mee dat u ook een extra rentebedrag betaalt. Wanneer u zeker weet dat u het bedrag kunt terugbetalen in 15 dagen, dan is het niet aan te raden om voor een 30 dagen looptijd te kiezen. U betaalt dan meer voor de minilening terwijl dit niet noodzakelijk is.

 


Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Direct aanvragen€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Saldodipje.nl

Direct aanvragen€2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Direct aanvragen€2500 euro€2500+ euroVast & Variabel