Kleine lening aanvragen

geplaatst in: Geld Lenen | 0

Wilt u een kleine lening aanvragen?

U kunt bij meerdere aanbieders online een kleine lening aanvragen. Een kleine lening kan in veel situaties uitkomst bieden. Het is dan ook zo dat veel mensen weleens kiezen voor een kleine lening, bijvoorbeeld bij Ferratum, Geldshop, Kredietspotter of Findio. Het aanvragen van een kleine lening is eenvoudig via internet te regelen. U hoeft dan ook niet meer met de post aan de slag om een kleine lening te kunnen krijgen, zoals dit enkele jaren geleden nog wel het geval was. Tegenwoordig is een minilening afsluiten vaak al binnen enkele stappen geregeld, gewoon vanuit uw eigen woning.

Overzicht lening aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Kredietspotter.nlGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

PLAN - PRICE

Description

Ferratum.nlVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description

Kredietconcurrent.nlGratis en vrijblijvende offerte 


Vanaf 500 euro lenen


Persoonlijke lening 


Doorlopend krediet


Een kleine lening met een BKR-registratie

Het is mogelijk om een kleine lening af te sluiten met een BKR-registratie. Een BKR-codering blijft 5 jaar lang actief. Het kan zijn dat u in de afgelopen 5 jaren eens een betaalachterstand heeft gehad of een betaalafspraak niet volledig bent nagekomen. Dit kan hebben gezorgd voor een BKR-codering. Hier kunt u nog jaren last van hebben, ook wanneer het probleem in feite binnen korte tijd opgelost was. Een BKR-codering kan u bij diverse kredietverstrekkers in de weg staan, want er zijn veel aanbieders die een BKR-check doen en u een lening weigeren wanneer u een registratie heeft. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook heel wat kredietverstrekkers die een kleine lening aanbieden zonder een BKR-check te doen.

Hoe snel krijgt u de kleine lening?

De snelheid is tegenwoordig erg hoog. Bij veel kredietverstrekkers kunt u de kleine lening al binnen enkele online klikken aanvragen. Soms is het nodig om wat extra documenten aan te leveren, zoals een loonstrook of een bankafschrift. Ook dit kunt u direct online regelen. Alles bij elkaar gerekend bent u wellicht tien minuten kwijt om de hele aanvraag af te ronden. Bij veel kredietverstrekkers krijgt u vervolgens al binnen een uur een goedkeuring of een afkeuring. Wanneer uw aanvraag af wordt gekeurd, dan wordt de reden hiervan erbij vermeld. Bij een goedkeuring staat het geld de volgende dag vaak al op de rekening en soms zelfs dezelfde dag nog. Dit is vooral afhankelijk van de bank.

Moet u bewijzen aanleveren voor een kleine lening?

Dit is per aanbieder van minileningen verschillend. Er zijn kredietverstrekkers die voor een kleine lening enkel om een legitimatiebewijs vragen. Dit is ook logisch, want wanneer dit niet zou gebeuren dan zou er aan de lopende band fraude worden gepleegd. Er zijn ook kredietverstrekkers die veel meer bewijsstukken willen hebben. U kunt hierbij denken aan een loonstrook, een bankafschrift of een factuur van een energiemaatschappij waarop uw naam en adres staan vermeld.
Mag u de kleine lening vrij besteden?

Wanneer uw aanvraag voor een kleine lening wordt goedgekeurd, dan ontvangt u het gewenste bedrag op uw rekening. U bent niet verplicht om door te geven waar u het geld voor wilt gebruiken. Dit is privé en dat blijft het ook. U hoeft dan ook geen bankafschrift te overleggen na het ontvangen van de minilening. U kunt met het bedrag doen wat u wilt. Voorwaarde is natuurlijk wel dat u ervoor zorgt dat het geleende bedrag weer binnen de bepaalde termijn terug wordt betaald. Volgens afspraak kan dit binnen 15, 30, 45 of bijvoorbeeld 60 dagen zijn.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Nu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Santander.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Saldodipje.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Lening aanbieders 1500 euro lenen

1500 euro lenen zonder bkr toetsing