Waar kunt u 1500 Euro Lenen?


Wilt u 1500 euro lenen en bent u opzoek naar betrouwbare informatie? Dan bent u op 1500eurolenen.nl op het goede adres. Wij hebben een overzicht van goedkope lening aanbieders en algemene informatie over het afsluiten van een lening van 1500 euro. Bent u van plan om een grote aankoop te doen of wilt u uw huidige lening wilt oversluiten? Bekijk op deze pagina waar u 1500 euro kunt lenen en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Voor het aanvragen van een lening van 1500 euro kunt u kiezen voor een doorlopend krediet of voor een persoonlijke lening. Dit is erg handig als bijvoorbeeld geld wilt lenen voor een grote investering, als uw auto stuk gaat of als u reparaties moet verrichten aan uw huis. Hier kunt u betrouwbare en goedkope lening aanbieders vergelijken waar u gemakkelijk 1500 euro kunt lenen.

 Overzicht lening aanbieders


Kredietspotter

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Vandaag nog een offerte

Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening


 

De mogelijkheden om geld te lenen

Waar kunt u 1500 euro lenen? Er zijn meerdere mogelijkheden om geld te lenen zoals, een doorlopend krediet, persoonlijke lening, minilening of een creditcard. Ook kunt 1500 euro lenen zonder bkr toetsing. Een doorlopend krediet en persoonlijke lening zijn de gebruikelijke leenvorm voor het lenen van geldbedragen van boven de 500 euro. Hierbij is het van belang dat u de bovenstaande zaken overzichtelijk op een rij heeft. De mogelijkheden om makkelijk geld te lenen zijn vaak afhankelijk hiervan. Kies de leenvorm die bij uw wensen aansluit en vindt vervolgens een geschikte lening verstrekker.

  

Minilening

Hierbij kunt u een lening aanvragen van 100 euro tot een maximum van 800 euro. Het voordeel is dat het erg gemakkelijk is om aan te vragen. Daarnaast wordt er een korte doorlooptijd gehanteerd. Dit houdt in dat u uw lening binnen 15, 30 of 45 dagen moet terug betalen.

 


 

Creditcard of rood staan

U zult de creditcard wel kennen. Het is een pinpas waar standaard een geldbedrag op staat. Maakt u een betaling met uw creditcard dan wordt dit op het eind van de maand van uw rekening afgeschreven.

 


 

Doorlopend Krediet

Bij doorlopend krediet is de looptijd, rentetarief en dus de maandelijkse aflossing variabel. Dit is een aanrader voor mensen die vaker een snel geld willen lenen.

 


 

Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening is de looptijd, rentetarief en dus de maandelijkse aflossing vast. Dit is meer een aanrader voor mensen die één keer een groot geld bedrag willen lenen voor een vaste periode.

 


 

Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan

Wilt u snel en makkelijk geld lenen en waar kunt u 1500 euro lenen? Dit kan doordat u momenteel even krap bij kas zit en geldbedrag van 1000 euro of 10.000 euro wilt lenen. Zoek hierbij naar een betrouwbare en voordelige lening verstrekker, maar bent u zich ook bewust van de verschillen tussen leningen en de aanbieders. Online zijn namelijk er vele leningen verstrekkers met elk zijn eigen voordelen.

 


 

Vergelijk de lening aanbieders

Op 1500eurolenen.nl vindt u deze voordelen per lening verstrekker en waar u de geschikte lening kunt afsluiten. Bekijk waar kunt u 1500 euro lenen. U kunt tegenwoordig gemakkelijk een lening aanvragen, maar daarbij moet u zich altijd goed laten informeren. Hiervoor hebben wij tips en belangrijke aanvullende informatie over online geld lenen leningen samengevat. Zodat u weet waarop u moet letten bij het afsluiten van een online lening. Dus wilt u snel, betrouwbaar en makkelijk geld lenen? Lees dan even verder!

 


 

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Direct aanvragen€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Saldodipje.nl

Direct aanvragen€2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Direct aanvragen€2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

 


 

Zet alles op een rij

Waar kunt u 1500 euro lenen?
Hoeveel wilt u lenen?
Wat voor looptijd voor de lening wilt u?
Wat is uw inkomen?
Weet u zeker dat u de lening kunt aflossen?

 


 

Leen verstandig

Dit is belangrijk om uit te zoeken voordat u een lening afsluit. Bekijk waar kunt u 1500 euro lenen. Omdat uw minimale/maximale lening afhankelijk is van het bedrag van uw lening, looptijd van uw lening, uw inkomen en tot slot uw vaste lasten. Met deze gegevens kunnen kredietmaatschappijen de ideale en realistische lening voor u bepalen. Wilt u snel geld lenen? Na goedkeuring van uw aanvraag staat het geldbedrag vaak binnen enkele dagen op uw rekening.